Maria Eliasson

Konsult management

Maria Eliason är processledare, coach och utbildare. Hon brinner för att ta tillvara på den kompetens och drivkraft som finns i organisationer genom att skapa tydlighet, delaktighet och kreativitet i såväl ledningsgrupper, styrelser samt arbetsgrupper. Hennes specialitet är att hjälpa chefer och ledare med konkreta dialogverktyg för det goda samtalet i grupper med bra kommunikation i arbetsmöten så att allas kompetens tas tillvara och beslut kan verkställas på ett smidigt sätt.

Maria är internationellt certifierad i facilitering och en av författarna till Sveriges första handbok i facilitering ”Sätt fart på arbetsmötet – en handbok i facilitering” som även finns på engelska. Hon håller kurser i facilitering/processledning och hjälper sina kunder med att leda viktiga processmöten där det behövs en ledare som är neutral till innehållet, men stödjer gruppen med metoder och arbetssätt som skapar engagemang långt efter mötets slut. Hon anlitas exempelvis för grupputveckling, uppföljning av medarbetarundersökning, vision och strategiarbeten, värdegrund och organisatoriskt och socialt arbetsmiljöarbete.

Maria är personalvetare och mindfulnessinstruktör. Hon är certifierad i GDQ med en gedigen verktygslåda av forskningsbaserade metoder för grupputveckling och diplomerad coach. Hon har erfarenhet från HR, IT och Telecom-sektorn samt organisationskonsult inom såväl privat som offentlig sektor.

« Tillbaka till alla konsulter och medarbetare
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.